Over Ons

Welkom bij Blauwe Zondag, een speciale dag die zorgvuldig is ontworpen voor liefhebbers van de kermis die moeite hebben met de intense prikkels van een traditionele kermiservaring. Opgericht vanuit de behoefte om een inclusieve, prikkelarme omgeving te bieden, zorgt Blauwe Zondag ervoor dat iedereen kan genieten van de magie van de kermis zonder de gebruikelijke geluids- en lichtprikkels.

Onze Missie

Blauwe Zondag streeft ernaar een gastvrije en toegankelijke kermiservaring te bieden die rekening houdt met de behoeften van mensen met sensorische gevoeligheden. Door het aanpassen van de kermisomgeving creëren we een plek waar plezier en comfort hand in hand gaan. Deze speciale dag vindt plaats tijdens de eerste zondag van de Tilburgse kermis van 12:00 tot 14:00 uur, waarmee we een rustige en genietbare ervaring garanderen voor onze bezoekers.

Partners en Samenwerkingen

Blauwe Zondag is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen NVA Nederland, Gemeente Tilburg en Autilook.nl. Wij zijn ook trots deel uit te maken van de Auti-Doe-Dagen en zijn aangesloten bij de coalitie Vanuit Autisme Bekeken. Deze partnerschappen versterken onze inzet voor de gemeenschap en helpen ons een breed platform te bieden dat inspeelt op de specifieke behoeften van mensen met autisme en andere sensorische gevoeligheden.

Onze Gemeenschap

Door onze inspanningen heeft Blauwe Zondag een loyale en groeiende gemeenschap opgebouwd. Onze bezoekers waarderen de aandacht en zorg die we besteden aan het creëren van een inclusieve ervaring die iedereen kan waarderen. Elk jaar zien we nieuwe gezichten samen met terugkerende families die de kalmte en het plezier van onze prikkelarme kermis omarmen.

Contact en Meer Informatie

Voor meer informatie over Blauwe Zondag, hoe u kunt deelnemen, of algemene vragen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om te helpen en kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij onze volgende evenement. Bezoek onze contactpagina voor meer details over hoe u ons kunt bereiken.

Bij Blauwe Zondag geloven we dat iedereen recht heeft op plezier en ontspanning. Onze inzet voor een toegankelijke en plezierige kermiservaring drijft ons om elk jaar weer een fantastisch evenement te organiseren. Kom bij ons langs en ervaar de kermis op een nieuwe en opwindende manier!